Fizetési feltételek, képek átadása:

Egyedi megrendelés esetén a fizetés minden esetben készpénzfizetéssel történik.

Telefonszám: +36302869680

Mivel a képek felhasználása elsősorban interneten történik, így a felhasználást lehetővé tenné, ha azokat a megrendelő fizetés előtt megkapná, mérettől, vízjelezéstől függetlenül.

A képek átadása sürgős esetben akár másnap is megtörténhet, de általános, hogy a képeket 2-3 munkanap után kapja meg a megrendelő. CD/DVD lemezen.

Fizetni csak a képek jóváhagyása után kell és lehet.

Ez minden esetben úgy történik, hogy az elkészült képeket megrendelő megtekinti a számítógépen. Akár műtermemben, akár egy megbeszélt helyen.

Előre utalás lehetséges – praktikus vidéki megrendelő esetén – ekkor a képeket elektronikus formában továbbítom, és a CD/DVD lemezt postán küldöm el.

A fotózáskor megrendelő megtekintheti a képeket. Ezáltal is biztosítva van, hogy az elvégzett munka elfogadásra kerül majd.

A fotózás után is történhet az utalás, de a képeket csak a honorárium számlára érkezése után tudom átadni, ez tehát függ az utalás gyorsaságától, valamint a banki utalás menetrendjétől.

Költségek:

A kiszállás költsége Budapest területén ingyenes, Budapesten kívül az aktuális üzemanyagár és az autópálya használati díjnak megfelelően történik a pontos elszámolás.

Egyéb költség nem merül fel. A képek retusálását (színállítás, képi torzítások javítása) az ár tartalmazza.

A képek felhasználása:

Fotográfus a képeket archiválás céljából megőrzi. Azonban a megbízó engedélye nélkül sehol, semmilyen formában nem használja, használhatja fel.

A képeket a megbízó, amennyiben tulajdonosa az ingatlannak, korlátlanul felhasználhatja azokat, bármilyen célra, korlátlan ideig, területi korlátozás nélkül.

A képeket a megbízó, amennyiben nem tulajdonosa az adott ingatlannak, csak az értékesítéssel kapcsolatos megjelenésekben használhatja fel. (értékesítéssel megbízott személyek) Egyéb felhasználásra a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges.

Információk a gyakran feltett kérdések helyett:

Kérem az ingatlant készítse elő a fotózáshoz. Az Ön elvárása szerinti rendrakás és takarítás előzze meg a fotózást.

Az elkészített képek darabszáma, az egyes beállítások variációinak száma mindig a témától függ.

A fotózás megkezdése előtt minden alkalommal egyeztetek a tulajdonossal, vagy megbízott értékesítővel, hogy milyen szemszögből, milyen képi tartalommal készülnek majd a képek.

Végigvesszük esetleg milyen apró rendezésre van szükség még a fotózás megkezdése előtt (pl. függönyök pozíciója, személyes tárgyak elrejtése, mint pl. családi fotók, stb.).

Amennyiben tervei szerint bútorokat, értékes, törékeny tárgyakat is mozgatni kell, biztosítson segítséget, vagy gondoskodjon előre ezek elhelyezéséről.

A képek darabszáma – inkább nevezem beállításoknak – általános tapasztalatom szerint 8-25 között változik, annak megfelelően mennyi részletet kell megmutatni az adott helyen.

Nyilatkozat:

Kijelentem, hogy a honlapon levő minden kép általam készített fotó.

A fotózások alkalmával a tárgyak csak olyan mértékben mozgathatóak általam, melyre kifejezett engedélyt ad a megbízó tulajdonos (a legjobb tudásom szerint mindent visszahelyezek a fotózás után).

Nem vállalok felelősséget a fotózott ingatlanokban látható tárgyak, feliratok, stb. megjelenéséért, tartalmáért mások ízlését esetleg sértő részletekért.

Letöltés: Megbízási Szerződés