Fizetési feltételek, képek átadása:

 

A fizetés minden esetben készpénzfizetéssel, a fotók helyszínen történő megtekintése és jóváhagyása után  történik.

A képek átadása sürgős esetben akár másnap is megtörténhet, de általános, hogy a képeket 2-3 munkanap után kapja meg a megrendelő, file-küldő felületen, interneten.

 

Költségek:

 

A kiszállás költsége Budapest területén ingyenes, Budapesten kívül az aktuális üzemanyagár és az autópálya használati díjnak megfelelően történik a pontos elszámolás.

Egyéb költség nem merül fel. A képek retusálását (színállítás, képi torzítások javítása) az ár tartalmazza.

 

A képek felhasználása:

 

Fotográfus a képeket csak archiválás céljából őrzi. Azonban a megbízó engedélye nélkül sehol, semmilyen formában nem használja, használhatja fel.

A képeket a megbízó, amennyiben tulajdonosa az ingatlannak, korlátlanul felhasználhatja azokat, bármilyen célra, korlátlan ideig, területi korlátozás nélkül.

A képeket a megbízó, amennyiben nem tulajdonosa az adott ingatlannak, csak az értékesítéssel kapcsolatos megjelenésekben használhatja fel. (értékesítéssel megbízott személyek) Egyéb felhasználásra a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges.

 

Információk a gyakran feltett kérdések helyett:

 

Kérem az ingatlant készítse elő a fotózáshoz. Az Ön elvárása szerinti rendrakás és takarítás előzze meg a fotózást.

A fotózás megkezdése előtt minden alkalommal egyeztetek a tulajdonossal, vagy megbízott értékesítővel, hogy milyen szemszögből, milyen képi tartalommal készülnek majd a képek.

Végigvesszük esetleg milyen apró rendezésre van szükség még a fotózás megkezdése előtt (pl. függönyök pozíciója, személyes tárgyak elrejtése, mint pl. családi fotók, stb.).

Amennyiben tervei szerint bútorokat, értékes, törékeny tárgyakat is mozgatni kell, biztosítson segítséget, vagy gondoskodjon előre ezek elhelyezéséről.

 

Nyilatkozat

 

Kijelentem, hogy a honlapon levő minden kép általam készített fotó.

A fotózások alkalmával a tárgyak csak olyan mértékben mozgathatóak általam, melyre kifejezett engedélyt ad a megbízó tulajdonos (a legjobb tudásom szerint mindent visszahelyezek a fotózás után).

Nem vállalok felelősséget a fotózott ingatlanokban látható tárgyak, feliratok, stb. megjelenéséért, tartalmáért mások ízlését esetleg sértő részletekért.

Letöltés: Megbízási Szerződés